Home
Chalet/Bungalowpark
Foto's Chaletpark
Foto's  slide-show
Plattegrond park
Omgeving
Zo vindt u ons
Contact
**Stichting  SGO ***

 

Het chalet-/Bungalowpark

 

Heerlijk wegdromen op het terras voor uw eigen luxe chalet in een kleinschalig park in Midden-Limburg (ongeveer 30 km onder Eindhoven), rustiek gelegen, weg van de drukte en toch makkelijk bereikbaar.

 

Op chaletpark Trinkenshof vindt U mobiele bungalows van het merk "TOP chaletbouw" deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, leverbaar in diverse modellen.

 

Het park is voorzien van een uiterst moderne infrastructuur met aansluiting op gas, water, electra, c.a.i., riolering en telefoon. Rustiek gelegen op loopafstand van de dorpskern van Nedeweert en nabij de gezellige (gedeeltelijk overdekte) winkelstad Weert.

U kunt vanaf het park heerlijk wandelen langs het water, eindeloos fietsen door romantische dorpjes, bos en natuur (Peelgebied), langs oude molens, akkers en weilanden.

In de nabijheid van Trinkenshof treft U o.a. een nostalgisch sluisje, een historische waterkrachtcentrale en viswater voor de sportvisser.

 

Het chaletpark is, alhoewel gelegen in het buitengebied (weg van de drukte) toch zeer goed bereikbaar via diverse hoofdwegen en hierdoor ook ideaal als vertrekpunt voor het maken van uitstapjes naar bijvoorbeeld Belgie, Duitsland of Zuid-Limburg.

Op het park vindt u ruime koopkavels (225 tot 470 m2) met een prachtige ligging in het groen, een ideale woonsfeer in de natuur.

 

En verder, rust en ontspanning.........

 

Voor meer foto's zie de pagina "Foto's Chaletpark" op deze website.

 

 

Ons chaletpark Trinkenshof is 12 maanden per jaar geopend. Voor nadere inlichtingen kunt u vrijblijvende informatie aanvragen bij:

 

'TRINKENSHOF'

Roeven 4A

6031 RN NEDERWEERT (L)

E-Mail: info@trinkenshof.com

 

Park TRINKENSHOF te Nederweert (L) | info@trinkenshof.com